بازسازی ساختمان در سال 1403: جانی دوباره به خانه تان ببخشید!

بازسازی ساختمان در سال 1403: جانی دوباره به خانه تان ببخشید!


اگر صاحب یک خانه چند سال ساخت باشید، فرسودگی بخش‌هایی از خانه برای‌تان کلافه کننده شده باشد یا عاشق تغییر در دکوراسیون داخلی و فضای داخلی‌تان باشید، قطعا بازسازی ساختمان بهترین گزینه برای شما است. بازسازی امکان بسیار شگفت انگیزی را برای‌تان فراهم می‌کند تا یک فضای ساده، یکنواخت، بی روح و فرسوده را تبدیل به یک محیط دلخواه و رویایی کنید. بازسازی ساختمان بهترین گزینه برای ایجاد تغییر و تحول در فضا است.

 

شرکت خاک پی خانه بهترین انتخاب برای خدمات بازسازی می باشد چراکه با هر بودجه ای که داشته باشید می توانید بهترین بازسازی با بهترین قیمت را از خاک پی خانه درخواست کنید. برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیرید.

مشاوره رایگان :

255 401 26 021

02126401272

چه زمانی نیاز به بازسازی ساختمان دارید؟

پیش از هر چیزی باید بدانید که بازسازی ساختمان دقیقا چه زمانی نیاز است؟ در واقع نیاز به بازسازی ساختمان، معمولاً زمانی احساس می‌شود که ساختمان قدیمی شده باشد و نیاز به تغییر و تحول در تاسیسات، سازه‌ها و دیوارها احساس شود.

علائمی مثل ترک‌های جدی در دیوارها، لرزش یا تکان خوردن ساختمان، سنگ‌های دچار خوردگی و فرسایش، نقص در سیستم‌های برقی و تاسیسات، وضعیت نامناسب سقف، نورپردازی و کفپوش یا دیوارپوش‌ها، به شما نشان می‌دهد که ساختمان نیاز به بازسازی دارد.

با کمک بازسازی می‌توانید ساختار اصلی را نگهداشته و جزییات، فضای داخلی و تاسیسات را به روز رسانی کنید. در بعضی موارد نیز، بازسازی ساختمان زمانی به عنوان گزینه مدنظر قرار می‌گیرد که ایجاد تغییر و تنوع در فضا اولویت باشد! در این شرایط حتی با وجود عدم فرسودگی تاسیسات و متریال می‌توانید دست به این کار بزنید. برای آگاهی بیشتر شما، اطلاعات بیشتری در خصوص علائم نشان دهنده ضرورت انجام بازسازی ساختمان اشاره می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: بازسازی خانه

 

چه زمانی نیاز به بازسازی ساختمان دارید؟
چه زمانی نیاز به بازسازی ساختمان دارید؟

 

علائمی که نشان می دهد ساختمان به بازسازی نیاز دارد

شاید برای تان جالب باشد که بدانید، برای آغاز عملیات بازسازی و تصمیم به انجام آن، نیاز دارید تا علائم نشان دهنده ضرورت آغاز این پروسه را بشناسید. معمولا زمانی به بازسازی نیاز دارید که این نشانه‌ها در ساختمان بروز کند.

  • ترک‌ها و شکستگی‌ها: ترک‌های بزرگ، تعداد زیادی از ترک‌های ریز و درشت یا ترک‌هایی که در زوایای مهم مانند محلهای اتصال دیوار به سقف یا ستون‌ و کف ظاهر می‌شوند، از جمله علائم هشدار دهنده برای اقدام به بازسازی محسوب می‌شوند.
  •  نشست ساختمان: به عنوان یکی دیگر از مواردی که ضرورت بازسازی ساختمان را نشان می‌دهد، می‌توان به نشست سازه اشاره کرد. نشست به دلایل مختلفی رخ می‌دهد و همیشه منجر به خرابی، ترک، تخریب و حوادث ناخوش‌آیند می‌شود.
  • تغییرات در شکل یا سطح ساختمان: لرزش، تکان خوردن، یا خمیدگی ساختمان در هر بخشی، می‌تواند یک نشانه هشدار از نیاز به بازسازی باشد. فرسودگی‌ها، نشت آب و موارد این‌چنینی موجب می‌شود تا ضرورت بازسازی ساختمان بیش از پیش پر رنگ شود.
  •  مشکلات تاسیسات: زیرساخت های هر ساختمان، اهمیت زیادی در کیفیت زندگی دارد. هرگونه مشکل در سیستم‌های برقی، لوله‌ کشی، سیستم گرمایش و سرمایش، سیستم هوشمند و موارد این‌چنینی، به شما هشدار می‌دهد که فرسودگی زیرساخت نزدیک است و نیاز به بازسازی جدی وجود دارد.
  •  خرابی‌های نورپردازی: سیستم برق و نورپردازی در هر فضا اهمیت ویژه‌ای دارد. تاثیر نور در فضا به شدت اهمیت دارد و می‌تواند محیطی دلباز و مطلوب ایجاد کند. زمانی که نورپردازی دچار مشکل شده باشد، قطعا نیاز دارید تا بازسازی را جدی بگیرید و سیستم برق و جزییات مرتبط با نوسازی کنید.
  • حوادث طبیعی: زمانی که حوادث طبیعی مثل سیل، زلزله و موارد این‌چنینی رخ می‌دهد، سازه‌ها دچار آسیب می‌شوند و امنیت زندگی در آن‌ها به حداقل می‌رسد. در این شرایط باید حتما برای بازسازی اقدام کنید.

بیشتربخوانید :  هزینه بازسازی خانه

علائمی که نشان می دهد ساختمان به بازسازی نیاز دارد
علائمی که نشان می دهد ساختمان به بازسازی نیاز دارد

 

شرکت خاک پی خانه بهترین انتخاب برای خدمات بازسازی می باشد چراکه با هر بودجه ای که داشته باشید می توانید بهترین بازسازی با بهترین قیمت را از خاک پی خانه درخواست کنید. برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیرید.

مشاوره رایگان :

255 401 26 021

02126401272

 

روند بازسازی ساختمان در سال 1403

آگاهی از روند بازسازی ساختمان، ذهن شما را برای یک شروع ساختار یافته آماده می‌کند. زمانی که از مراحل و جزییات اطلاع داشته باشید، قطعا می‌توانید به بهترین شکل ممکن روند بازسازی را دنبال کنید. در این بخش به بررسی روند بازسازی ساختمان در سال 1403 اشاره می کنیم.

  1.  بررسی وضع موجود و نیاز سنجی
    معمولا ابتدایی‌ترین مرحله برای ورود به روند بازسازی ساختمان، بررسی وضع موجود است. در این مرحله متخصصین خاک پی خانه، برای بررسی وضع موجود پروژه به محل ساختمان مراجعه می‌کنند تا ضمن بررسی ابعاد، متراژ و نیازها، تمام جزییات را بررسی کنند. به این ترتیب سوالات و نیازها همگی بررسی می‌شوند. متخصصین خاک پی خانه با مشاهده وضع موجود، نیازهای واقعی کارفرما را بررسی کرده و براساس همان جزییات، اقدام به ایده پردازی و طراحی در مراحل بعدی می‌کنند. این اطلاعات به صورت مستندات درج می‌شوند تا بتوانید به خوبی همه چیز را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید.
  2.  عقد قرارداد بازسازی ساختمان
    عقد قرارداد شفاف یکی از خط قرمزهایی است که در خاک پی خانه به آن توجه می‌شود. متخصصین ما تلاش می‌کنند تا با آگاهی از تمام حقوق کارفرما و متخصصین، یک قرارداد بسیار دقیق تدوین کرده و به تایید کارفرما برسانند. به این ترتیب کلیه حقوق مشتریان در این مجموعه مدنظر قرار داده خواهد شد و اهرم قانونی برای اجرای جزییات و کلیات وجود دارد.
  3. ایده پردازی و طراحی پروسه بازسازی ساختمان
    به عنوان یکی از مراحل مهم در پروسه بازسازی ساختمان، باید به ایده پردازی و طراحی اشاره کرد. متخصصین با تشکیل یک گروه از متخصصین، تلاش می‌کنند تا ضمن ایده پردازی با در نظر گرفتن نیازهای واقعی و محدودیت‌های موجود، بهترین سبک طراحی را ارائه کنند. این مرحله معمولا اساسی‌ترین بخش ماجرا است و تعیین کننده زیبایی و جذابیت طراحی نهایی است.
  4. آماده‌ سازی محل و تخریب پروژه بازسازی ساختمان
    به عنوان یکی از مراحل بازسازی ساختمان در سال 1403، باید به مرحله تخریب و آماده سازی فضا اشاره کرد. قبل از شروع به کار، محل بازسازی باید برای شروع تخریب آماده شود. به این ترتیب براساس طراحی تایید شده از سوی کارفرما، تخریب نواحی مدنظر انجام می‌شود. پس از تخریب، مدیریت نخاله‌ها آغاز می‌شود. معمولا برای بازسازی فضا و تخلیه نخاله‌ها، نیاز به مجوزهایی از سوی شهرداری وجود دارد که معمولا در صورت نیاز از سوی متخصصین یا کارفرما دریافت می‌شود. به این ترتیب فضای ساختمان برای اعمال تغییرات آماده می‌شود.
  5. اجرای طرح بازسازی ساختمان
    پس از تخریب، نوبت به اجرا می‌رسد. شما می‌توانید به راحتی شاهد اعمال این تغییرات باشید. تیم متخصصین خاک پی خانه، با توجه به طرح تایید شده تلاش می‌کنند تا جزییات مدنظر کارفرما را اجرا کنند. استفاده از ایده های تایید شده، به کمک متریال های روز دنیا، به شما کمک می‌کند تا بتوانید یک فضای منحصر به فرد و زیبا داشته باشید که متفاوت از پروژه فرسوده ابتدایی است.
  6. نوسازی تاسیسات در بازسازی ساختمان
    پس از اتمام فاز تخریب و ساخت و ساز، نوبت به تغییر در تاسیسات می‌رسد. متخصصین بازسازی، باید برای نصب سیستم‌های برقی، لوله ‌کشی، ایجاد فضای گرمایش و سرمایش در کنار شیرآلات، همگی بخش‌های مهمی از پروسه محسوب می‌شود. این تغییرات به بهبود کیفیت فضا کمک زیادی می‌کنند. توجه به کیفیت تاسیسات می‌تواند تعیین کننده کیفیت نهایی بازسازی باشد و هزینه‌های نگهداری و تعمیرات شما در آینده را کاهش دهد.
  7. بررسی کیفیت تاسیسات پس از بازسازی
    در پروژه بازسازی ساختمان، نیاز دارید تا کیفیت تاسیسات را ارزیابی کنید و نحوه نصب و اجرای شیرآلات، لوله کشی، سیستم برق، سیستم‌های خنک کننده و تهویه را مورد ارزیابی قرار دهید تا پیش از نهایی کردن دیزاین فضای ساختمان، به بهترین شکل ممکن بتوانید همه چیز را شسته و رفته مشاهده کنید. تیم خاک پی خانه، به خوبی ضرورت بررسی این جزییات را می‌داند و تلاش می‌کند تا همه چیز در بهترین شرایط برای اجرای نهایی ارائه شود.
  8. سفید کاری و دیزاین جزییات
    دیتیلینگ همیشه بخش جذاب پروژه بازسازی ساختمان است. به همین دلیل لازم است تا برای بازسازی ساختمان در سال 1403، حتما در طراحی این فضا هوشمندانه اقدام کنید. معمولا پس از طراحی اولیه و اجرای تمام بخش‌ها در کنار تاسیسات و… نیاز دارید تا سفید کاری نهایی را مشاهده کنید. سفید کاری در کنار دیزاین و رسیدگی به جزییاتی مثل گچبری، دیزاین سقف، دیوار، کفپوش و دیوارپوش‌ها، همگی مربوط به همین بخش پروژه است. بر همین اساس می‌توانید با فضا سازی شیک و جذاب، محیطی مناسب ایجاد کنید و ضمن بهبود ساختار دکوراسیون داخلی، زیبایی آن را چند برابر کنید.
  9. نظافت و تحویل پروژه
    پس از تکمیل پروژه بازسازی ساختمان، متخصصین برای نظافت و تحویل نهایی آماده می‌شوند. در این مرحله تمام مصالح باقی مانده، نخاله‌ها و تجهیزات از محل پروژه خارج می‌شوند و فضا به طور کامل تمیز می‌گردد. به این ترتیب در زمان تحویل پروژه به کارفرما، همه چیز در بهترین شرایط خود قرار دارند تا نتیجه زمان، هزینه و هنر تیم طراحی و بازسازی به خوبی نمایان شود.

بیشتر بخوانید:بازسازی خانه های قدیمی

برای بازسازی ساختمان از روش های زیادی استفاده می شود که به دو دسته روش های نوین بازسازی و روش های بازسازی سنتی تقسیم می شوند.

در روش های نوین بازسازی ساختمان، معماران سعی می کردند در طراحی از اصول معماری سنتی پیروی کنند، اما روشی جدید در بازسازی، اینهاست.

فضاها این سنت را می شکنند و فرصت ایجاد یک قالب جدید وجود دارد. در این مقاله در سایت خشت بنا روش های نوین بازسازی و روش های سنتی را که اصولا باید بدانید را برای شما شرح می دهیم. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

بهترین شرکت برای بازسازی ساختمان:

امروزه شرکت های زیادی در حوزه بازسازی ساختمان خدمات انجام می دهند. این موضوع بسیار پر اهمیت است که شما بازسازی ساختمان خود را به شرکتی بدهید که با احترام به سلیقه شما و رعایت آن بهترین و زیبا ترین بازسازی  ساختمان را برای شما پیاده سازی و طراحی کند.

شرکت خاک پی خانه بهترین انتخاب برای این حوزه می باشد چراکه با هر بودجه ای که داشته باشید می توانید بهترین بازسازی را از خاک پی خانه درخواست کنید. برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیرید.

مشاوره رایگان :

255 401 26 021

02126401272

انواع بازسازی ساختمان:

بد نیست بدانید که ترمیم از کلمه restoration آمده است، هر دو کلمه به یک معنی هستند. این در حالی است که برای برخی افراد و کارشناسان، اصطلاح بازسازی برای ساختمان هایی به کار می رود که ارزش تاریخی ندارند. علاوه بر این، اصطلاح مرمت برای احیای آثار تاریخی و هنری تخریب شده به کار می رود.

بهتر است بدانید که دو نوع مرمت باستان شناسی یا علمی و مرمت هنری وجود دارد. بنابراین بهتر است به طور خلاصه با هر یک از این روش ها آشنا شوید.

  •  مرمت هنری:

در این نوع بازسازی ساختمان، مسئول بازسازی ساختمان مجاز به نوآوری و بازسازی و مرمت قسمت های مختلف یک ساختمان بنا به سلیقه و تجربه خود می باشد. او همچنین قسمت ها و بخش هایی را که باید تکمیل شود تکمیل می کند و با ایده های جدید خود مواردی را اضافه می کند.
تاریخچه این سبک را می توان به دوره رنسانس و معماری سبک رنسانس نسبت داد. زیرا همه معماران آن دوره در تمام بازسازی های خود نوآوری هایی ایجاد کردند و هر ساختمانی را که نیاز به بازسازی داشت تکمیل کردند.

این نوع بازسازی عموما برای ساختمان هایی استفاده می شود که درصد دوام و عمر بسیار کمی برای آن ساختمان دارند.

  •  مرمت باستانی یا علمی:

تمامی مراحل بازسازی ساختمان به صورت علمی انجام می شود. یعنی قبل از اینکه یک بنا مرمت و تعمیر شود، مرمتگر بنا را به صورت علمی و تخصصی بررسی می کند.سپس با دقت و توجه خاصی به بررسی قسمت های مختلف ساختمان می پردازد. در این نوع بازسازی ساختمان بهتر است بدانید که شرایط مختلفی برای تعمیر ساختمان در حال بررسی است.

مقاوم سازی و مقاوم سازی ساختمان یکی از موضوعاتی است که کارشناسان و مهندسان بیش از همه بر آن تمرکز دارند. در واقع بسیاری از ساختمان ها پس از چند سال بر اثر عوامل محیطی مانند زلزله دوام خود را از دست می دهند.یکی از موارد دیگری که مردم متوجه بازسازی بنا به روش باستان شناسی یا مرمت علمی می شوند، نصب عناصر جدا شده از سازه است.

نوسازی سنگ های نمای ساختمان و تقویت نواحی ترک خورده از دیگر موارد مشاهده شده در این روش نوسازی و تعمیر ساختمان است.از آنجایی که نمای ساختمان یکی از قسمت های ساختمان است که در طول سالیان متمادی ترک خورده و فرسوده شده است، کارشناسان با تعمیر این قسمت از ساختمان اقدام به مرمت و ترمیم آن می کنند.

گودبرداری تا پی ساختمان از دیگر نکاتی است که در این نوع بازسازی مشاهده می شود. نباید فراموش کرد که این روش باید به صورت تخصصی و علمی انجام شود و نیاز به تخصص لازم در این زمینه دارد.

بیشتر بخوانید:برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم

روش های نوسازی ساختمان:

همانطور که بازسازی ساختمان انواع مختلفی دارد و به اختصار توضیح دادیم روش های بازسازی ساختمان نیز متفاوت است که در آینده با مهمترین این روش ها آشنا خواهید شد و با توجه به نوع بازسازی روش بازسازی را انتخاب خواهید کرد. هدف و نتیجه ای که انتظار دارید.

  •  بازسازی حفاظتی روش های بازسازی ساختمان

در این روش بازسازی و حفظ کلی سازه در نظر گرفته می شود و ویژگی های کلی یک سازه در معرض بازسازی و حفظ ساختمان قرار می گیرد. در این روش باید بر روی تمامی ویژگی ها و مصالح یک سازه مطالعه کاملی صورت گیرد تا مراحل بازسازی به درستی و کامل انجام شود.

  • یکی دیگر از روش های نوسازی ساختمان، پاکسازی سبکی است.

یکی دیگر از روش های بازسازی، روش پاکسازی سبکی می باشد، قسمت هایی که روی ساختمان باعث فرسودگی می شوند، تمیز می شوند و این موارد و الحاقات نامناسب برای اینکه به ساختمان جان تازه ای داده و عمر آن را افزایش دهند، انجام می شود.

  • سبکی یا آناستیلوز یکی دیگر از روش های بازسازی ساختمان است.
    این روش به گونه ای انجام می شود که قطعات جایگزین شده در جای تکیه گاه های فرسوده قبلی قرار می گیرند. اما به نحوی که بیشترین شباهت را به نمای اصلی ساختمان دارد. عموماً برای بناهای تاریخی فرسوده استفاده می شود که نمی خواهیم هارمونی و سبک قدیمی خود را از دست بدهیم. در این روش باید کمترین تغییرات ممکن روی سازه اعمال شود.
  •  بازسازی تکمیلی ساختمان

در روش بازسازی تکمیلی ساختمان، قسمت های کاملاً فرسوده ساختمان تخریب، بازسازی و مجدداً تکمیل می شود تا ساختمان احیا و مورد استفاده قرار گیرد. این روش به طور کلی در بسیاری از سازه های قدیمی و فرسوده شهری برای بازسازی و استفاده مجدد از ساختمان ها استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: بازسازی خانه ۷۰ متری 

روش های نوین در بازسازی ساختمان:

در روش‌های مدرن، معماران روش‌های سنتی قدیمی را کنار می‌گذارند و سعی در ایجاد فرمی جدید و تازه دارند و افرادی که تصمیم به استفاده از روش‌های نوین برای بازسازی ساختمان می‌کنند، باید در این زمینه مهارت و تخصص کافی داشته باشند تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

همچنین باید با تمام قوانین و اصول آن آشنا باشند تا با صرف زمان و هزینه ای که صرف بازسازی ساختمان می شود، ساختمان به هدف مورد نظر خود برسد.

منبع Renovation building

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *